Thuis

AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

Sinds 2009, Axnew-heeft Co. van de Vertoningstechnologie, zijn eigen industriële vertoningsmarkt als leider in vertoningstechnologie ontwikkeld. Met jarenberoepservaring, verstrekt de verkoopafdeling technische ondersteuning en professionele suggestie aan onze cliënten, R&D-heeft het groepswerk altijd ernaar gestreefd te ontwerpen en verstrekkend onze cliënten goede oplossingen, worden onze bezeten ontwikkelde raad en monitors van A/D overgegaan het industriële testen en kregen Ce, FCC, Rohs-Certificaten.

 

De productiegroep bezit rijke elektronische componenten en van middelen voorziet in leveranciers, zullen verscheidene van vele voordelen zijn de hulpmiddelen verstrekken die ons om efficiënter zullen toelaten te zijn, productief, efficiënt, en bovenal, het vennootschap tussen Axnew en onze cliënten zal versterken, die tot ons globale leveranciers zullen maken.

Momenteel hebben wij verhouding op lange termijn met cliënten in deze industriële vertoningslijn rond de wereld gevestigd.

 

AXNEW-vertoning developes onze zaken via tentoonstellingen, Alibaba, het Globale platform bron van B2B snel deze jaren. Wij worden vertrouwd op door klanten dat uit origineel materiaalfabrikanten, de industrie van het controleapparaat, de gebruikers van automatiseringstoepassingen van meer dan 50 landen bestaat.

 

Wij dringen gebruikend de nieuwe en originele panelen, vooral de industriële rang, voor onze monitors en aangepaste vertoningen aan. Onze stabiele leveranciers zijn hoofdzakelijk scherpe Auo, Chimei, Boe, Samsung, LG-panelen.

 

De aangepaste producten zijn onze bevoordeligde zaken. De klanten konden ons delen om het even welke informatie over uw ideeën en ons laten de standaardproducten wijzigen.

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

In 2009, Axnew'main-zijn de producten de LCD de handelzaken van de panelen en de standaardgrootte van open kadermonitors.

 

In 2012, heeft Axnew 3-4 technische ingenieurs om onze industriële rangmonitors te ontwikkelen. Wij ontwikkelden onze eigen industriële controlemechanismeraad met brede temperatuur (- 25 graden aan 80 graden), om onze vertoning in de ruwe werkomgeving te steunen.

 

In 2014, zijn onze populaire producten pro-capacitieve aanrakingsmonitors, industriële touchs met de voorvatting van IP65 want het paneel opzet, hoge brightessvertoningen voor openluchttoepassingen, die rond 45%-50% de uitvoervolume opnemen.

Axnew vestigde verhouding met succes op lange termijn met cliënten in deze industriële vertoningslijn rond de wereld. Alle vertoningen zijn met Ce, FCC, rohs naleving.

 

In 2016, breidt Axnew onze zaken en gurantees uit onze garantiedienst, sommige partners van Duitsland, kon Canada het basisonderhoud doen, zijn onze hoofdproductie en garantiedienst in China.

 

Bovendien, de Elektronische tentoongestelde voorwerpen van Hongkong, Taiwan Computex, Touchscreen van Shanghai tentoongestelde voorwerpen enz. ons zou helpen om onze producten duidelijk te tonen. B2B-platform, zou bijvoorbeeld Alibaba onze klant de handel laten gemakkelijk doen.

Met jarenberoepservaring, worden wij vertrouwd op door klanten die uit origineel materiaalfabrikanten, de industrie van het controleapparaat, de gebruikers van automatiseringstoepassingen van meer dan 40 landen bestaat.

Nu bereiden wij eerste distrubutor in Europa voor. Axnew verheugt zich oprecht op uw samenwerking!

China AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0China AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : AXNEW

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5.5 Million-8Million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten China AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Certificaten