Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Android-Aanrakingscomité PC voor verkoop
Van goede kwaliteit Android-Aanrakingscomité PC voor verkoop
De snelle levering en de goede dienst, professionele producten maken me gelukkig.

—— Alex Jaciel

De meeste Aanrakingsmonitors zijn van Axnew, is het o.k.! Wij zouden in lange termijn samenwerken.

—— Jose

Mijn derde keer om handel met u te doen! douanemonitors vooral voor hoge helder, die voor onze projecten goed zijn. Dank

—— Allen A.K

Ik ben online Chatten Nu

AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : AXNEW
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5.5 Million-8Million
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

In 2009, Axnew'main-zijn de producten de LCD de handelzaken van de panelen en de standaardgrootte van open kadermonitors.

 

In 2012, heeft Axnew 3-4 technische ingenieurs om onze industriële rangmonitors te ontwikkelen. Wij ontwikkelden onze eigen industriële controlemechanismeraad met brede temperatuur (- 25 graden aan 80 graden), om onze vertoning in de ruwe werkomgeving te steunen.

 

In 2014, zijn onze populaire producten pro-capacitieve aanrakingsmonitors, industriële touchs met de voorvatting van IP65 want het paneel opzet, hoge brightessvertoningen voor openluchttoepassingen, die rond 45%-50% de uitvoervolume opnemen.

Axnew vestigde verhouding met succes op lange termijn met cliënten in deze industriële vertoningslijn rond de wereld. Alle vertoningen zijn met Ce, FCC, rohs naleving.

 

In 2016, breidt Axnew onze zaken en gurantees uit onze garantiedienst, sommige partners van Duitsland, kon Canada het basisonderhoud doen, zijn onze hoofdproductie en garantiedienst in China.

 

Bovendien, de Elektronische tentoongestelde voorwerpen van Hongkong, Taiwan Computex, Touchscreen van Shanghai tentoongestelde voorwerpen enz. ons zou helpen om onze producten duidelijk te tonen. B2B-platform, zou bijvoorbeeld Alibaba onze klant de handel laten gemakkelijk doen.

Met jarenberoepservaring, worden wij vertrouwd op door klanten die uit origineel materiaalfabrikanten, de industrie van het controleapparaat, de gebruikers van automatiseringstoepassingen van meer dan 40 landen bestaat.

Nu bereiden wij eerste distrubutor in Europa voor. Axnew verheugt zich oprecht op uw samenwerking!

Contactgegevens
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Axnew

Tel.: 86-13302900092

Fax: 86-755-82544763

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)