Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

Van goede kwaliteit Android-Aanrakingscomité PC voor verkoop
Van goede kwaliteit Android-Aanrakingscomité PC voor verkoop
De snelle levering en de goede dienst, professionele producten maken me gelukkig.

—— Alex Jaciel

De meeste Aanrakingsmonitors zijn van Axnew, is het o.k.! Wij zouden in lange termijn samenwerken.

—— Jose

Mijn derde keer om handel met u te doen! douanemonitors vooral voor hoge helder, die voor onze projecten goed zijn. Dank

—— Allen A.K

Ik ben online Chatten Nu

AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : AXNEW
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5.5 Million-8Million
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Sinds 2009, Axnew-heeft Co. van de Vertoningstechnologie, zijn eigen industriële vertoningsmarkt als leider in vertoningstechnologie ontwikkeld. Met jarenberoepservaring, verstrekt de verkoopafdeling technische ondersteuning en professionele suggestie aan onze cliënten, R&D-heeft het groepswerk altijd ernaar gestreefd te ontwerpen en verstrekkend onze cliënten goede oplossingen, worden onze bezeten ontwikkelde raad en monitors van A/D overgegaan het industriële testen en kregen Ce, FCC, Rohs-Certificaten.

 

De productiegroep bezit rijke elektronische componenten en van middelen voorziet in leveranciers, zullen verscheidene van vele voordelen zijn de hulpmiddelen verstrekken die ons om efficiënter zullen toelaten te zijn, productief, efficiënt, en bovenal, het vennootschap tussen Axnew en onze cliënten zal versterken, die tot ons globale leveranciers zullen maken.

Momenteel hebben wij verhouding op lange termijn met cliënten in deze industriële vertoningslijn rond de wereld gevestigd.

 

AXNEW-vertoning developes onze zaken via tentoonstellingen, Alibaba, het Globale platform bron van B2B snel deze jaren. Wij worden vertrouwd op door klanten dat uit origineel materiaalfabrikanten, de industrie van het controleapparaat, de gebruikers van automatiseringstoepassingen van meer dan 50 landen bestaat.

 

Wij dringen gebruikend de nieuwe en originele panelen, vooral de industriële rang, voor onze monitors en aangepaste vertoningen aan. Onze stabiele leveranciers zijn hoofdzakelijk scherpe Auo, Chimei, Boe, Samsung, LG-panelen.

 

De aangepaste producten zijn onze bevoordeligde zaken. De klanten konden ons delen om het even welke informatie over uw ideeën en ons laten de standaardproducten wijzigen.

 

 

Contactgegevens
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Mrs. Axnew

Tel.: 86-13302900092

Fax: 86-755-82544763

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)